top of page

DIENSTEN

Wil jouw bedrijf graag een nieuw logo, een leuke illustratie of een andere grafische uiting?

Dan zou ik graag wat voor je willen betekenen. Hieronder staan de diensten die ik aanbied:

LOGO

Een duidelijk beeldmerk: dat is het anker van jouw bedrijf. Met een mooi gestyled logo geef je een duidelijk beeld weer van jouw bedrijfsnaam en geeft het direct een eerste indruk. Heel belangrijk dus dat je hier de nodige tijd en aandacht aan besteedt, om zo uiteindelijk voor meer klanten je werk te kunnen doen en zichtbaarheid te krijgen.

icon3.png

WEBDESIGN

Een gehele website in dezelfde huisstijl geeft jouw bedrijf een professionele en rustige uitstraling. We kijken samen naar de gewenste kleuren en lettertypes, zodat je er zelf natuurlijk ook volledig achter staat. Zo kan jij met meer plezier je werk doen. Voor het complete pakket van jouw website kan ik het logo, de illustraties en alle andere nodige uitingen ontwerpen, zodat alles zich in dezelfde stijl uit.

icon6.png

ALBUM COVER

Heb jij een toffe song geschreven en ga je deze online zetten op Spotify? Dan maak ik heel graag een kunstwerk passend bij jouw nummer. Dit wordt het beeld van jouw muziek dus een opvallend uniek ontwerp is van grote betekenis. Dit beeld wordt gedeeld door luisteraars, waardoor het van belang is om nieuwsgierigheid op te wekken en zo meer mensen te bereiken.

icon2.png

ILLUSTRATIE

Illustraties ontwerpen is een van mijn favoriete bezigheden. Dit geeft mij de gelegenheid om vrij te tekenen met m'n handen, wat ik heel leuk vind! Ik maak de illustraties op mijn iPad in het programma ProCreate. Een geweldig programma met veel mogelijkheden. Met deze software voelt het alsof je op echt papier tekent en daardoor werkt het voor mij heel fijn.

icon4.png

VISITEKAART

Een visitekaart is een mooi middel om jouw bedrijf te promoten tijdens gesprekken of neer te leggen bij verschillende locaties. Op de visitekaart komen in ieder geval het logo en jouw gegevens te staan. Wat het ook persoonlijk en aantrekkelijk kan maken is het gebruik van een professionele foto. Hierdoor zien mensen direct met wie ze te maken hebben.

icon5.png

POSTER

Ook een poster is een prachtig hulpmiddel om jouw bedrijf te promoten. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een evenement of activiteit die jouw bedrijf organiseert. Ik gebruik de kleuren en lettertypes van jouw bedrijf, zodat het aansluit bij de huisstijl.

REVIEWS

MAARTJE

icon6.png
"Ik heb de samenwerking met Yoor Design als enorm prettig ervaren. De communicatie verliep over de WhatsApp, waar Yora regelmatig foto's stuurde van de poster en de mogelijkheid aanbood om dingen toe te voegen of weg te laten. Wat ik prettig vond was dat Yora in dat proces ook haar advies gaf, vanuit haar ervaring. Met het eindresultaat ben ik enorm blij."
bottom of page