top of page
image00018 (3) (1).jpg
element.png
foto yora.jpg
illu.jpg
foto.jpg
element.png

Hoi! Ik ben Yora, van Yoor Design 

lijn.png

Grafisch ontwerper en illustrator

Vanaf kinds af aan ben ik bezig met het maken van kunst. Het verveelt me nooit en daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik laat me inspireren door de natuur, beweging, het universum en (zelf)liefde. Ik maak ontwerpen op maat en daarom is elk ontwerp uniek, creatief en anders, met mijn eigen stijl erin verweven.

Heb jij ideeën voor een grafisch product, illustratie of andere samenwerking? Laat het me gerust weten!

Hier ben ik actief te volgen op Instagram

circle.png

Voor unieke grafische
designs en illustraties

sun.png

logo's      posters      flyers      album covers
huisstijlen      visitekaartjes       illustraties

punt.png
punt.png
punt.png
punt.png
punt.png

"Ik heb de samenwerking met Yoor Design als enorm prettig ervaren. De communicatie verliep over de WhatsApp, waar Yora regelmatig foto's stuurde van de poster en de mogelijkheid aanbood om dingen toe te voegen of weg te laten. Wat ik prettig vond was dat Yora in dat proces ook haar advies gaf, vanuit haar ervaring. Met het eindresultaat ben ik enorm blij."

Maartje

"Via een vriendin kwam ik uit bij Yora haar creaties; ik werd er direct positief door geraakt en meteen had ik het gevoel 'dít is een stijl die bij mij past! Het is een visuele vertaling voor hetgeen wat ik uit wil stralen. Wat bij mij past. Wat bij mijn onderneming 'Thuis in Jouzelf' past'. Het was dus een erg eenvoudige en logische beslissing voor mij om Yora te benaderen met de vraag om een passend logo en een passende huisstijl te creëren voor me. Dat deed ze, en hoe, want ik ben zo ontzettend blij met het prachtige eindresultaat..! Gedurende dit creatie-proces was het uiteraard samen passen, meten, bijsturen en verfijnen; de samenwerking hierin was fijn en toegankelijk. De eerste schetsen waren snel gemaakt en door het bijschaven onderweg heeft Yora de puntjes op de i weten te zetten. Ontzettend bedankt lieve Yora! Dankjewel dat jij Thuis in Jouzelf zo mooi en raak visueel hebt weten te maken."

Suzanne Maas

"Ik ben erg blij met de prachtige omslag die Yora gemaakt heeft voor mijn proefschrift! De werkwijze was fijn: samen hebben we gebrainstormd over de betekenis die de omslag moest krijgen en over kleuren die ik mooi vond, daarna ging Yora aan de slag. Tussendoor hebben we contact gehad over de eerste ideeën, waarbij ik kon aangeven wat ik mooi vond of graag anders wilde, en daar ging Yora dan weer mee verder. Concluderend, ik ben heel tevreden over het proces en het resultaat!"

Judith

"Ik heb Yora gecontacteerd voor een logo ontwerp nadat ik een aantal mooie dingen van haar had gezien op Instagram. Ze begreep onmiddellijk wat ik bedoelde en stuurde me al snel een aantal voorstellen door. Ik vroeg om nog kleine aanpassingen. Dit was geen enkel probleem. Ben super tevreden met het resultaat. Mooi ontwerp, correcte afspraken, snel gewerkt en blijven aanpassen tot ik 100 procent tevreden was. Kan haar zeker aanraden. 5 sterren voor mij."

Patricia

Mudita Studio

"Yoor Design heeft voor onze yoga studio een illustratie gemaakt die helemaal past bij onze uitstraling en wensen. Ze heeft een bijzondere eigen stijl en veel talent. De samenwerking verliep soepel en wij gaan haar zeker vaker vragen iets te ontwerpen."

Pauline

Yoga Studio Kokos

"Onwijs tof en gaaf resultaat afgeleverd! Ik wilde graag een grafisch getekend familieportret laten ontwerpen aan de hand van foto’s van mijn gezin. Na een paar foto’s toegezonden te hebben kwam Yoor Design al met een fantastisch resultaat waar wij als gezin al echt op leken. Met wat kleine aanpassingen was die helemaal perfect. De samenwerking liep soepel en snel en ik geef je een dikke tien voor deze opdracht. Heel erg bedankt!”

Lisa

“Yora heeft mij in mijn zoektocht naar een logo dat precies bij mij en mijn werk past, heel goed geholpen. Haar stijl sluit precies aan bij wat ik voor ogen had. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Yora heeft me geïnspireerd met haar ideeën en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.”

Marleen
Marigold Soulwisdom

“Het unieke logo dat Yora voor mij heeft ontworpen past precies bij de doelstelling van mijn praktijk! Na een korte brainstorm en wat bijwerken heeft ze mijn praktijk in één beeld gevangen. Fantastisch! Ik ben er ontzettend blij mee.”

Kim

KarmiK

Klik op een foto om op mijn Instagram account te komen

bottom of page